dilluns, 22 de setembre del 2014

MILANES FINISHER A L'ULTRA I MARATÓ PIRINEU

Luis Alberto Hernando va guanyar aquest dissabte l'Ultra Pirineu - Salomon Nature Trails per segon any consecutiu i va invertir 11 h, 15 min en la prova. Francesc Solé va acabar la prova en segona posició i Jessed Hernández, en tercera.

Esment especial per al mallorquí Carlos Arturo Arias que aconseguí la 7a plaça de la general amb un temps de 12h52.

Núria Picas ha guanyat la general de fèmines aquest dissabte l'Ultra Pirineu - Salomon Nature Trails per quart any consecutiu. La prova de 103 quilòmetres es va disputar aquest dissabte a Bagà. Tan sols tres homes (Luis Alberto Hernando, Francesc Solé i Jessed Hernández) van superar a la catalana, que es va quedar molt a prop del podi global.

Enhorabona a tota l'expedició Balear que ha participat aquest passat cap de setmana a l'Ultra Pirineu o a la Marató.
Enhorabona a Àngels Llobera per la seva magnífica TERCERA posició femenina 16h09 i a Toni Coll pel seu DEVUITÈ de la general 14h08.

Felicitam com no a les milanes finisher Alberto Fernández 15h38 lloc 56 i a Toni Rubí finisher de la Marató 6h50 lloc 127Andrés Callejón hagué d'abandonar
Especial menció a l'alaroner afincat a Sóller, Nico Coll 17h52 lloc 155 que també acabà la prova d'ultra distància (106km)