dijous, 25 de setembre del 2014

XIV PUJADA CASTELL D'ALARÓ





INSCRIPCIONS
Número màxim de participants 300.
Obertura: dimarts 30 de setembre a les 20.00h
Tancament: dijous 9 d’octubre a les 20.00h
S’oferiran 250 places només per a federats (modalitat B o superior). Si queden places sense cobrir s’oferiran en obert (federats/no federats) fins a les 300 a partir del dimarts 7 d’octubre a les 20.00h.
·         12 € federats
·         20 € NO federats
·         3   € lloguer de xip
Inscripcions: www.elitechip.net

Els federats hauran de presentar la targeta federativa a l'organització per poder retirar el dorsal.

DESENVOLUPAMENT
8.30     Recollida de dorsals i validació de xips a la Plaça de la Vila (Alaró).
9.15               Briefing
9.30     Sortida
12:00    Refrigeri final i entrega de premis

                                                         

Premis pels tres primers classificats de la general i de les diferents categories, que no seran acumulables. Hi haurà un premi al primer corredor i a la primera corredora que arribi al cim.
Tots els participants tendran un recordatori de la cursa.
La prova es desenvoluparà sota l’observació de personal de la cursa que farà complir el reglament.

                                                                            
LIMITACIONS
El participant ha de dur el dorsal ben visible durant tota la cursa i seguir l’itinerari marcat sense sortir-se’n del mateix (no es permeten les dreceres).

L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, encara que intentarà evitar-los. També es reserva el dret de modificar el recorregut o suspendre la cursa si les condicions meteorològiques així ho aconsellen.
Els participants seguiran les instruccions que els siguin donades per l’organització, estant obligats a retirar-se si qualque responsable de la prova així els ho indica.

El participant ha de dur el dorsal ben visible durant tota la cursa i seguir l’itinerari marcat sense sortir-se’n del mateix (no es permeten les dreceres). Si el personal de la cursa detecta corredors fent dreceres, o sortint del camí marcat seran automàticament desqualificats. Està prohibit participar a aquesta cursa amb auriculars amb música o altres sistemes d’audició de so que impliquin una baixa o incorrecta audició del participant. Es molt important per la seguretat de tots els participants gaudir en lo possible del sentit de l’oïda per poder participar a aquesta cursa de muntanya amb baixades perilloses.

Aquesta prova es regeix pel reglament de la COPA BALEAR DE CURSES DE MUNTANYA. La inscripció en aquesta prova comporta l’acceptació del present reglament i la normativa (consultar www.fbmweb.com).


Vos esperam !


Directiva de SA MILANA - ALARÓ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARI