dimarts, 29 de juliol del 2014

I SORTIDA NOCTURNA VORA MAR: SA RÀPITA - CALA D'OR

Crònica Joan Ma. Barceló

Aquest passat 25 de Juliol les Milanes Joan Ma. Barceló i Miquel Vila, varen organitzar la 1ª Sortida Nocturna Vora Mar de Sa Ràpita a Cala d’Or amb la participació d’un bon grup de Milanes. Hi varen participar 22 valents que partiren de Sa Ràpita per intentar completar els 50 km d’arena, roca i asfalt que separa aquestes dues localitats. Sense gaire desnivell però amb una duresa que deixava a més d’un participant pel camí, els 20 primers quilòmetres els varen dur al Cap Salines, després de pasar per Ses Covetes, Es Trenc i Sa Colonia, on els esperaven el primer avituallament: fruita, isotònic, aigua i pa amb nutella, que varen ajudar a recuperar forces.

Després d’un petit descans per, menjar, beure i llevar arena de les sabates, varen seguir direcció Cala Figuera, creuant llocs com es Torrent d’en Barregot, Cala Marmols i s’Almonia. A la Torre d’en Beu hi havia el segon avituallament, aquí ja duien 40 km. i varen poder beure i menjar un bon plat de pasta i recuperar energies. Ja eren prop de les 3 de la matinada i el cansament passava factura.

Només faltaven els darrers 10 km per arribar a Cala d’Or, varen creuar el Parc de Mondragó, s’Amarador i Porto Petro per enfilar els darrer quilòmetres cap a Cala Gran i posar punt i final a n’aquesta llarga travessia, que concloïa damunt les 5 de la matinada de dissabte amb bany, berenar i cerveseta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARI