dilluns, 17 de febrer del 2014

A LA MUNTANYA NO VOLEM PELLASSOS !!!

Ahir a Sa Talaia hi havia un pellasso, un pellasso que feia pellassades, cosa prohibida segon els règim intern dels corredors de muntanya. Els pellassos han d'anar a les festes infantils o al circ. Esperam que no es repeteixi, no volem que la muntanya sigui un circ. Volem que segueixi com sempre, el lloc dels amants de la natura i l'esport, amb gent respectuosa i solidària amb la resta de companys i amb el medi ambient. 
Un gran sprint final per passar a un corredor i quedar en el 400 i molts de 500 i molts té molt, però molt de mèrit... una penosa i inadequada actuació que deixen molt que destitjar.
La seva gran posició i el magnífic temps del pellasso quedaran gravats en la seva estadística i enlloc mes.... en el blog quedaran les imatges de la seva gran actuació circense perquè no es torni a repetir en el futur.
Una busca negra no deslluirà una festa de la majoria.



4 comentaris:

  1. No crec que hi hagi per tant. A jutjar per les imatges sembla que celebren el poder acabar la prova.

    ResponElimina
  2. Pues no veo nada, que no vea en todas las carreras

    ResponElimina
  3. Todas las opiniones son respetables, lo que yo encuentro muy grave, es que desde un blog que representa a un gran club como Sa Milana, se insulte a un corredor.

    ResponElimina
  4. sincerament, a jo me pareix pitjor promoure dins un club que els corredors entrin a meta amb els braços oberts com un aucell... dificultant així adelantar a altres corredors que fan més via, encara que sigui un sprint d'arribada a meta. Ah, i sa carrera s'acaba quan se pasa davall s'arc d'arribada, per tant, cada corredor és lliure de fer un sprint QUAN VULGUI

    ResponElimina

COMENTARI