dilluns, 24 de febrer del 2020

VII CxM Escorca 2020 (LLuc-Trail)

El diumenge 23 de febrer del 2020 es va celebrar la VII CxM Escorca 2020 (Lluc Trail), de 12km i 300m. de desnivell positiu, amb sortida i arribada al Santuari de Lluc. Dia perfecte per córrer i una gran participació de 514 corredors.

La cursa forma part de la Lliga Balear de Curses per Muntanya i enguany era Campionat de Mallorca individual.

El guanyador va ser Miquel Àngel Capó de s'Escapada, seguit per Gerard Marcè de l'Altura i de Toni Melis Tous de Club Atletisme Artà. En categoria femenina va guanyar Amanda Martín de Malift MallorcaTrail, seguida per Asmaa Zammou de S'Hostal de Montuiri i de Malen Barceló dels Rovellats.

Gran i nombrosa participació del nostre club, destacant els podis de les seves categories de Mariano EscuínJosé Serrano Botia i Antoni Xavier Oliver Mas.

Enhorabona Milanes!

24 Milanes varen prendre sortida a la cursa i només em de lamentar l'abandonament den Juan Antonio Bestard Borràs.