diumenge, 1 de desembre del 2019

Tramuntana Travessa TTCMM 120 - 1/2 TTCMM 2019

El divendres 29 i dissabte 30  de novembre es va celebrar la prova reina de la llarga distància a Mallorca, la Tramuntana Travessa. Organitzada per la federació i pels diferents clubs de Mallorca, entre ells el nostre de Sa Milana. Nosaltres ens encarregàvem del tram entre Son Pou (Coanegra) i Tossals. Donar les gràcies i l'enhorabona al nostre company Aitor Vázquez que ha fet una feinada per a què aquesta prova es pugui dur a terme.

La distància de 120 tenia sortida el divendres, amb sorties a les 20h i a les 22h, per tenir un marge major de temps per acabar-la. Des de s'Arracó fins Pollença, amb un total de 120 km i un desnivell de 4.555m. La cursa l'ha guanyada en Pere Lluís Garau de l'Altura, que va arribar conjuntament amb el nostre campió menorquí Javi Pons, però que una sanció de 3 minuts per dur un auricular li suposà passar a la segona posició. En tercera posició entrà Lluís Gómez. En categoria femenina guanyà Susana Blanquer de C.A Sporting Calvià, seguida de Estefania Martí de Comando Sa Riera i de la nostra campiona Elena Vera.

Destacar que al ser campionat de Mallorca d'ultras, en David Campuzano va fer 3r d'aquest campionat, ja que en Javi Pons és menorquí. Així mateix també n'Elena Vera és 3a del campionat de Mallorca d'ultras.

- Omar Hernandez Enriquez 56 absolut, 27-M40 amb 23:40:39

Retirats Ramon Sellas i Dani Muñiz, ànims!

La distància de 54 km tenia sortida el dissabte 30 de novembre, entre Bunyola i Pollença, amb 54km i 2050m de desnivell positiu. La prova la va guanyar en Sebastià Massanet dels Xendenguets, seguit per Toni Florit de Mallorca a dalt de tot, i de Gerard Marcè de l'Altura. En categoria femenina guanyà Juana Montaño de +QTrail, seguida de Asmaa Zammou de Pollença i de Malen Barceló de Rovellats.