dimecres, 4 de setembre del 2019

Milanes pel món: UTMB (Sebastià Oliver, Llorenç Verger, Enric Brunet, Rafel i Pere Joan Barceló)

Enguany 5 companys milanes varen gaudir de la prova mundial més coneguda de les curses per muntanya, la Ultra Trail du Mont Blanc a Chamonix.
En Sebastià Oliver i en Llorenç Verger  varen participar a la cursa reina del ventall de curses que composen la prova, la UTMB, de 170km i 10.000 metres de desnivell positiu. Malauradament no pogueren acabar la cursa degut a problemes físics, a pesar de dur una bona preparació feta en els mesos precedents amb l'entrenadora i milana Magdalena Vicens. Els varen acompanyar a Chamonix un bon grapat d'amics milanes com en Pep Garcia, en Vicenç San Cristóbal, en Biel Adrover i en Joan Sureda.
Ànims Sebastià i Llorenç, ben segur tornareu!

Per altra banda, els germans Rafel i Pere Joan Barceló, amb n'Enric Brunet, varen participar a la TDS, que enguany era més llarga i amb més desnivell que els anys anteriors, amb 145km i 9.100 metres de desnivell positiu. La cursa pren sortida a Cormayeur i arribada a Chamonix.
Els tres varen completar la difícil cursa amb poc menys de 31h, anant junts bona part de la cursa i demostrant un bon companyerisme.
Enhorabona als tres!!










1 comentari:

COMENTARI