dilluns, 13 de maig del 2019

Milanes pel món: Trail Rae i Transvulcania

Aquest cap de setmana hem tengut companys de SA MILANA corrent per terres càntabres, Trail Rae Oñate (Campionat d'Espanya Individual i per seleccions autonòmiques FEDME), amb la Selecció Balear, és el cas d'en Salvador Binimelis (http://trailrae.com/trailrae/carrera-trailrae-tr22km/), i per les Illes Canàries, com és el cas d'en José Antonio Sierra i na Fana Batuecas (http://transvulcania.es/).
 

En Salvador no ha tengut gaire sort ja que quan quedaven 4kms, i anava entre els 20 primers, ha tengut un a caiguda en la que s'ha obert una ferida al genoll. Ha hagut de fer els darrers quilòmetres caminant i trotant. Al final ha acabat en una meritòria 26a posició. Esperam que te recuperis ben aviat i tornis a donar canya.

A Canàries, n'hem tengut una de cal i una d'arena. En José Antonio es va haver de retirar de la ultramarató al km 37, quan ja no passava el tall de temps. En canvi na Fana va aconseguir acabar la Mitja Marató en un temps de 3h55, la 123 de la general i la 20 de la categoria fèmines.

Ara només queda pensar en la pròxima. Ànims, enhorabona, salut i bona cara!!
Amunt milanes!!!
@volambenalt
@samilana


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARI