dimecres, 27 de març del 2019

Stage Sa Milana Colònia de Sant Pere 2019

El cap de setmana del 23 i 24 de març es va dur a terme l'Stage Family & Run de Sa Milana. Un cap de setmana de companyerisme, família, entrenament i esperit milana 100%. Un total de 70 persones entre companys i famílies vàrem compartir un dissabte i diumenge fantàstic a la Colònia de Sant Pere, al casal de colònies de Sant Guillem i Sant Antoni.
Dissabte els corredors varen fer un entrenament dirigit per en Mateu Riera, consistent en encalentiment i exercicis de força i estiraments. Les famílies varen anar a caminar pel passeig del port de la Colònia.  Després de sopar en Jaume Salom va presentar el seu projecte de #KmXAspace i la seva participació a Marató des Sables. Seguidament en Joanma Barceló va presentar la sortida milanera d'enguany al Trail Herradura de Campoo, a Cantàbria.
Diumenge els que volgueren pogueren fer un bon entrenament de 27km guiats per en Tomeu Dalmau fins el puig de Farrutx. Altres feren una volta més curta, hi havia vàries distàncies i ritmes. Les famílies feren una excursió molt guapa fins a Cala Na Clara. Fins i tot i donat el bon temps del cap de setmana, alguns nins varen aprofitar per nedar. Posteriorment vàrem dinar tots junts al casal, per posar punt i final a un gran cap de setmana.
Esperem que l'any que ve el poguem tornar a fer i siguem més milanes!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARI