dilluns, 15 d’octubre del 2018

MilanaFest 10è aniversari

El dissabte 13 d'octubre, després de la cursa XVIII Pujada al Castell d'Alaró, vàrem celebrar una festa molt especial, la MILANA FEST10, pel 10è aniversari de Sa Milana, el nostre estimat club.

10 Anys es mereixien una gran festa, i així va ser. Després de l'entrega de premis de la cursa la festa va començar amb el concert de Duplicats, on el cantant és el nostre gran Josep Riera, que gairebé canta fins i tot millor que corr, i varen fer gaudir a tothom d'un gran concert.
Després el binomi de DJs XINETA'S POWER van posar música que va fer ballar a tothom una estona més. Durant tot això, es pogueren menjar porcions de pizza i hot dogs de La Búfala, restaurant italià d'Alaró. A més hi va haver servei de barra a preus econòmics per a tothom.

Destacar que es va habilitar una guardiola per recaptar doblers per als damnificats de les inundacions a Sant Llorenç i el Llevant. Es varen recaptar finalment 465€.

Moltes gràcies a tothom que va assistir a la festa d'arreu de Mallorca i els que van aportar el seu granet d'arena per a ajudar al llevant.

Molts d'anys a Sa Milana, i fins d'aquí 10 anys més!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARI