diumenge, 2 de setembre del 2018

IV Cursa de muntanya Puig de Bonany i III Sunset Trail Talaia K10

IV Cursa de muntanya Puig de Bonany 2018

Aquest dissabte 1 de setembre es va celebrar la IV Cursa de muntanya Puig de Bonany 2018, de 12,8 km i desnivell de 589m positius a Vilafranca, i on varen participar 5 milanes.
La cursa fou guanyada per Guiem Duran seguit per la milana Miquel Muntaner i 3r en Biel Company. En categoria femenina va guanyar na Magdalena Sansó, seguida de Margarita Adrover i Bàrbara Sureda.

• Guillem Torrens Perelló 50è absolut amb 1:11:35
A la modalitat de 7km varen participar també els nostres companys Sebastià Oliver, fent el 10è lloc absolut i 1rM50 amb 45', i Biel Adrover, 40è de la general amb 52'44''

Enhorabona a aquestes milanes que corregueren a Vilafranca i feren tan bon paper!

III Sunset Trail Talaia K10 2018

També aquest dissabte es va celebrar la III Sunset Trail Talaia K10 a Alcúdia. Aquesta cursa forma part de la lliga de Curses per Muntanya, i es va desenvolupar a la tarda.
Participaren un total de 8 milanes en aquesta cursa de 10km. La cursa fou guanyada per Alejandro Forcades seguit per David Martínez Lorden i Manel Garcia. En categoria femenina va guanyar Asmaa Zammou seguida per Karina Gómez i Aina Sastre Coll.