dimarts, 31 de juliol del 2018

MILANES PEL MÓN: JAVI PONS A LA Ultratrail Trail Valls d’Àneu

Aquest passat cap de setmana es va celebrar la cinquena edició de la Ultratrail Trail Valls d’Àneu. Entre tots els esdeveniments que es celebren actualment al Pirineu català, possiblement és el més salvatge de tots. El seu recorregut amb sortida i arribada a Esterri d’Àneu (Pallars Sobirà), traça una gran volta per l’Alt Pallars d’una bellesa indescriptible, de cims escarpats i d’estanys amagats, amb una distància de 96,7 quilòmetres i 7.190m de desnivell positius
.
Els participants varen poder descobrir les valls de Cabanes, de Ruda, de Gabarrea i el Rosari, varen ascendir sense alè al Fogueruix i Lo Teso i transitaren per estanys de gran bellesa com el de Comanegra, Mascarida i Tres Estanys.
En aquesta edició hi vàrem tenir una milana participant, en Javi Pons juntament amb  n’Alex Urbina, els quals corrien junts a la categoria per parelles, aconseguint ésser fininshers en un temps de 23 h i 19 min ocupant les places 25 i 26 de la general i 5a per parelles. 
Els dos varen destacar la duresa de la prova i que sense l’ajuda d’un amb l’altre hagués estat molt complicat acabar la cursa.
Enhorabona als dos per aquesta gran cursa i desitjar molta sort a n'Alex Urbina, que el proper 31 d’agost prendrà part a la UTMB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARI