diumenge, 25 de febrer del 2018

Lluc Trail, Transgrancanaria i Marató de Sevilla, milanes arreu

Aquest cap de setmana hi ha hagut vàries curses i milanes competint a distints llocs de l'estat.

A Mallorca s'ha celebrat la Lluc Trail, de 12km i +300m de desnivell positiu, una cursa molt ràpida i amb molta participació. 480 corredors han pres sortida a la cursa, amb 15 milanes entre ells. Destacar els següents resultats:
  • Miquel Muntaner, 7è de la general i 2n M23.
  • Joan Manel Barceló, 17è de la general.
  • Josep Riera Fonollar, 35è de la general.
  • Francesc Joan Riera, 66è de la general
  • Joan Sureda, 69è de la general.
  • José Morcillo, 71è de la general.
  • Magdalena Vicens, 78ena de la general i 2a femenina absoluta.
  • Fana Batuecas, 7a F40
  • Imma Duran, 14a F30

Fins a Gran Canària han viatjat en Sebastià Oliver, Bel Mas, José Antonio Collado i Miquel Cabot per participar a distintes curses de la Transgrancanaria. Na Bel i en José Antonio han corregut l'Advanced, en Sebastià la Transgrancanària i en Miquel Cabot la Starter. En Sebastià va completar la dura prova de 128km i 7000m de desnivell positiu amb 26h56', el 68è M50. Na Bel Mas va completar l'Advanced de 64,4km en 9h6' acabant en la meritòria 17a posició de F40. En José Antonio va completar l'Advanced en 9h, essent el 16è M50. I en Miquel Cabot completà la Starter de 30km amb 3h35', quedant el 175 absolut masculí.

També destacar la participació de n'Elena Vera i en Ramon Sellas a la marató de Sevilla, essent finishers ambdós.