dilluns, 10 de juliol del 2017

MILANES A SIERRA NEVADA I ALS PIRINEUS: Pirineos Fit, Cavalls del Vent, Cims d'Andorra...

Aquest cap de setmana moltes Milanes varen volar per Sierra Nevada i pels Pirineus a vàries proves molt dures i interessants.

Na Neus Barceló va ser Finisher a la marató dels Cims d'Andorra. 
Aquesta milana manacorina no atura de sorprendre'ns. Té un bon sensei...

En Miquel Capó, en Joan Gelabert i na Vero Pujol participaren al Pirineos Fit de Jaca, a la modalitat d'Experience, 3 etapes de mitja marató per recórrer en total 66km, amb 5.050 m+.


En Miquel Capó quedà 2n a la prova de 56 de marató, 234km i 15000m+!! No hi ha paraules per aquest gran valent esportista i senyor. Sabem que té una escoliosi.
Malauradament na Vero va patir una caiguda i es va rompre un osset de la mà, però aviat tornarà a donar canya aquesta valenta. 
En Joan viatjava amb una gastroenteritis que li va impedir fer la primera cursa de les tres, la resta ho va poder gaudir.

Els desitjam als tres una ràpida recuperació i que hagin gaudit dels recorreguts!

 

En Roman Morell, en Ramon Sellas i na Elena Vera correren la trekking de Cavalls del Vent de 82km. Els tres acabaren com a campions que són.


Finalment destacar el 2n lloc de n'Esteve Payeras al Km Vertical de pujada al Veleta, dins la concentració que la FBME Federació Balear de Muntanya i Escalada ha fet a Granada, al CAR de Sierra Nevada, que està situat a 2.300 m d'alçada, a la qual han participat alguns dels nostres millors joves atletes, entre ells n'Esteve Payeras, na Maria Moyà i en Salvador Binimelis.

Enhorabona a totes aquestes milanes que volen ben amunt per terres llunyanes!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARI