dimarts, 29 de març del 2016

GRAN ÈXIT DE LA II FELANITX XTREM







Gran cursa de Ses Milanes i Milanetes de S'Estaló a la FELANITX XTREM que en gran nombre participaren i gaudiren d'un dur recorregut i una explèndida organització per part de SA MILANA MIGJORN.
La millor MWP (Milana Women Power) fou Magdalena Vicens que s'alçà amb la victòria en categoria femenina; una gran 7a posició de Salvador Binimelis; un Joan Nicolau 8è que recupera el seu estat de forma després d'una lesió; Joan Adrover Melis 1r Cadet i Pep Nicolau 1r M55.


Moltíssimes gràcies a tots, avui hem complit el somni, Felanitx ha estat Zegama, una gentada ha seguit la prova per un recorregut espectacular; molt agraït a participants, voluntaris, Protecció Civil, Policia Local, Brigada Municipal,Ajuntament, Federació Balear de Muntanyisme i Escalada, Parc Cafe, Supermercat Cas Ferrer, SA MILANA, Más Running Mallorca, xeremiers, batukada, Penya Barcelonista Els Tamarells, gent que ha fet coques, Elitechip, tots els que ens heu ajudat, i als companys d'aquesta aventuraJoan Manel Barceló GarciaMiquel Vila Dora i Miquel Obrador Oliver. Enhorabona als guanyadors, Magdalena Vicens Oliver i Biel Martinez, sou un cracks. Heu vist? Somiar és possible i no te preu. Com deia la gran Núria Picas: "Qui te un somni té un tresor". El meu ja vos ho dic: per molts d'anys FelanitXtrem !!!
Text: Sebastià Oliver

Milanetes de S'Estaló a la I FELANITX XTREM JUNIOR


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARI