dimecres, 26 d’agost del 2015

CATI LLADÓ I TOMEU RUBÍ, MILANES AL CIM DEL MONT BLANC Aresta Innominata

En Tomeu i na Cati al cim del Mont Blanc
ARESTA INNOMINATA:
És una ruta alpina complexa, no fàcil de seguir, i en la qual és imprescindible estar molt atent a l'itinerari. Discorre per la part central de la gran cara Sud del Mont Blanc, entre el Pilar del Freney a l'Est i al Pilar del Brouillard a l'Oest. És una ascensió en terreny mixt en què es troben diferents dificultats: afilades i curtes arestes de neu, encreuament de corredors de neu i gel, passos en roca (III, IV, V).
Primera ascensió: SLCourtauld i EGOliver amb A.Aufdenblatten i A. I H. Rei el 19-20 d'Agost de 1919.
Desnivell: Des del Pàrquing de Peuterey al Ref Monzino 900 m, de l'ref.Monzino fins al bivac Ecles 1.260 m. Des d'aquí fins al cim 957 m. Agost 14 Pàrquing Peuterey 1570m - Refugi Monzino 2590m - Bibac Eccles 3850m





Tot i les males condicions meterològiques també aconseguiren enllaçaren dues rutes d'alta muntanya: Cosmisques Arete i Aiguille du Plan.


Aquí vos deixam amb un video d'aquests dues grans milanes escaladores que no aturen de fer cims i d'assombrar-nos amb les seves grans conquestes.


Segur que a hores d'ara ja estiran en algun lloc dels Alps animant a les milanes de la TDS o a la seva sòcia Angie Rigo a la CCC i resta de companys mallorquins.



La veritat és que enguany el Mont Blanc ha vist moltes milanes volar pel seu cim. 
Enhorabona Cati i Tomeu!!! això no s'aconsegueix cada dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARI