dimarts, 11 de novembre del 2014

SESTAO ALPINO, CAMPIÓ D'ESPANYA. SA MILANA, 12a POSICIÓ



 


Ha estat un gran cap de setmana per terres catalanes, amb 38 milanes que han aconseguit superar les expectatives, tant esportives com extraesportives. 
Una sortida plena de companyerisme i amistat, esport i muntanya. Puntuació:10+1 
Vols, casa rural, microbús, dinar subvencionat, sopar, grup de suport i fotògrafs, i corredors...
INSUPERABLE
Des d'aquí donam les gràcies al Melcior Truncal i a l'equip de la Marató del Montseny per la tasca feta

...ben aviat més fotos


Milanes Suporters dalt del Turó de l'Home: Manu Rullan , Angie, Luque, Adrover, Jaume Gual i Pere Rullan
Alfredo Gil i Laia Andreu es van proclamar com els més ràpids.
La carrera va començar amb Ionut Alin Zinca, del Sestao Alpí - GrafSestao, i Tòfol Castanyer, al capdavant imposant un ritme rapidíssim, i amb Zinca com a líder pel pas de major altura i més emblemàtic del Montseny, el Turó de l'Home.
Finalment va ser Alfredo Gil, de l'equip Mur i Castell TUGA, qui es va endur la victòria després d'una gran remuntada en l'últim descens i en registrar un temps de 4 hores i 52 segons.
Ionut Alin Zinca va ser segon amb un temps de 4 hores, 3 minuts i 54 segons, mentre que l'atleta balear Tòfol Castanyer amb un temps de 4 hores, 7 minuts i 8 segons va pujar al podi com a tercer classificat.
En categoria femenina Laia Andreu, del CE Callús, va ser la gran dominadora de la cursa i va creuar la línia de meta amb un temps de 4 hores, 51 minuts i 31 segons. Silvia Miralles Arnau, del Mur i Castell TUGA, va ser la segona classificada en la categoria en registrar un temps de 4 hores, 55 minuts i 59 segons. Per la seva banda Lola Peñarrocha, del Club GR 33, va completar el podi amb un temps de 4 hores, 59 minuts i 59 segons.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARI