dilluns, 1 de setembre del 2014

FRANÇOIS D'HAENE, RÈCORD A LA UTMB I TÒFOL CASTANYER GRAN SUBCAMPIÓ

El francès tiranitza la ultratrail més important del món mentre Tòfol Castanyer i Iker Karrera arriben junts com a segons

Núria Picas acaba segona a Chamonix darrera una Rory Bosio que repeteix la victòria del 2013 

Luis Alberto Hernando abandona per problemes estomacals.

 François d'Haene ha fet història a la Ultratrail del Mont Blanc . No només ha guanyat la mare de totes les ultres per segona vegada –ja ho havia aconseguit el 2012 però amb un recorregut retallat- sinó que ha establert un nou rècord de la prova completant els 168 quilòmetres i 9.600 metres de desnivell positiu amb un temps de 20 hores, 11 minuts i 44 segons.
Per darrera Tòfol Castanyer i Iker Karrera han entrat junts amb un temps de 20 hores, 55 minuts i 46 minuts. "Ens ha tocat gaudir, ens ha tocat patir. Hi havia trams que un anava millor que l'altre però finalment hem decidit acabar plegats", ha explicat el basc a l'arribada. "No tenia sentit fer un esprint després de més de 160 quilòmetres", ha assenyalat el mallorquí. El quart en en discòrdia del grupet inicial de líders, l'espanyol Luis Alberto Hernando, ha abandonat per problemes estomacals superat el quilòmetre 100.

En categoria femenina Rory Bosio, la gran favorita, ha revalidat la victòria del 2013 amb un temps de 23 hores, 23 minuts i 20 segons. Ho ha fet, a més, com a catorzena a la general en una prova amb 2.300 inscrits. Núria Picas, que ha estat líder en dues fases de la cursa però sempre amb avantatges mínims, ha superat un moment de flaquesa i està corrent els darrers quilòmetres a més d'una hora de la guanyadora de les dues darreres edicions. En tercera posició hi ha Nathalie Mauclair, la primera líder de la prova mentre que la brasilera establerta a Catalunya Fernanda Maciel és quarta.

Pau Bartoló és el flamant guanyador de la CCC o Courmayeur-Champex-Chamonix, la cursa de 101 quilòmetres de la Ultratrail del Mont Blanc. L'atleta d'Avià, que ha liderat la prova en solitari des del quilòmetre 15, ha arribat a la meta de Chamonix amb un temps d'11 hores, 21 minuts i 16 segons en la seva gran primera victòria internacional en una temporada molt fructífera.

 Nicolas Martin (5:07:45) ha guanyat l'OCC o Orsières-Champex-Chamonix, prova de 53 km i 3.300 metres de desnivell

 
















      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARI