dilluns, 30 de juny del 2014

LUIS A. HERNANDO i EMELIE FOSBERG, CAMPIONS DEL MÓN D'ULTRATRAILS

El corredor de Burgos, el gran favorit, ha dominat des de l'inici fins al final la Montblanc 80 Km i ha superat François Dahene en tres minuts.

Luis Alberto Hernando, nou campió del món d'ultratrails. Foto: Marató del Mont Blanc

Luis Alberto Hernando és el nou campió del món d'ultratrails. El corredor de Burgos, guanyador de la Transvulcania, s'ha situat líder en el primer tram de la Mont Blanc 80 Km, posició que fins al final no ha abandonat. La diferència amb el seu principal perseguidor, François Dahene, ha oscil·lat al llarg del recorregut entre els 5 i 10 minuts però en el tram final s'ha reduït.

De fet, Hernando ha entrat a Chamonix amb un temps de 10 hores, 25 minuts i 52 segons, amb un estret marge de 3 minuts i 41 segons respecte Dahene. Tot i mostrar-se molt fresc al llarg del recorregut, tan bon punt ha creuat la meta ha caigut a terra absolutament esgotat. El podi l'ha completat l'australià Ben Duffus que ha mantingut una intensa lluita amb el francès Clement Petitjean. Finalment, hi hagut cinc minuts de diferència entre els dos corredors que havien arribat junts al control situat a poc més de deu quilòmetres del final.

En categoria femenina s'ha viscut un duel entre dues de les grans favorites, la sueca Emelie Forsberg i la neozelandesa Anna Frost.

Poc a poc, Forsberg ha ampliat el seu avantatge fins als 14 km al km 46. Tot i que després s'ha reduït, mai ha vist perillar la seva victòria i ha entrat a meta amb un temps de 12 i 38 minuts, 8 minuts més ràpid que la seva rival. Sense Núria Picas, que ha abandonat al km 30, la lluita per la tercera posició ha estat molt oberta i finalment ha caigut per la polonesa Magdalena Laczak.
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARI