dilluns, 12 de maig de 2014

LUIS A. HERNANDO I ANNA FROST S'EMPORTEN LA TRANSVULCANIA

 
http://www.esport3.cat/video

http://www.transvulcania.net
Sa Milana Jaume de la Portilla, a meta

Hernández ha necessitat 6 hores, 55 minuts i 41 segons, gairebé 6 minuts menys que Jornet, per completar els 73,3 quilòmetres del recorregut amb un desnivell acumulat de 8.525 metres. Aquesta cursa inaugura el calendari de la temporada d'ultramaratons, les Sky World Runner Series.
Canaday ha estat el primer a imprimir un ritme fort, conscient que destaca més en pujada que en baixada. Quan la cursa ha arribat al Roque de los Muchachos (2.426 metres d'altitud), Hernández i Jornet han augmentat el ritme i han deixat enrere el nord-americà. El català s'ha vist afectat per dos cops de calor en el cim, amb temperatures per sobre dels 30 graus. El guanyador de la Transvulcània ha aprofitat aquest moment per obrir distàncies amb Jornet amb un bon descens.
En categoria femenina la primera ha estat Anna Frost, amb un temps de 8 hores, 10 minuts i 41 segons i gairebé 10 minuts d'avantatge sobre Maite Mayora, que ha fet segona. La tercera classificada ha estat Uxue Fraile, 37 minuts i 20 segons més tarda que la guanyadora.


MILANES: 
Alberto Fernández va arribar amb un temps de  9h54 (lloc 112), Jaume de la Portilla 14h08 (lloc 878) i Víctor Lucas amb 13h49 (lloc 788). Malauradament la calor va impedir que n'Andrés complís l'objectiu.
ENHORABONA MILANES !!! ENHORABONA BALEARS !!

Classificació UltraMaratóCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARI