dimarts, 29 d’abril del 2014

DIUMENGE, A SÓLLER, CAMPIONAT DE BALEARS INDIVIDUAL

 
Ja està cobert el cupo de 250 participants per la cursa entre les quals hi ha 47 milanes. Enhorabona per la gran participació!!!

"La XV Cursa de Muntanya Vall de Sóller, a part de ser Campionat de Balears Individual de Curses per Muntanya 2014 i de presentar les classificacions per categories habituals, inclourà la novetat d'oferir una nova categoria en les curses per muntanya a les Illes Balears: la classificació per parelles.

7:30h – 8:45h:Recollida de dorsals
9:00: Sortida de la prova 


Hi haurà tres categories per parelles: masculina, femenina i mixta. S'oferirà un obsequi a la parella guanyadora, a la segona i a la tercera classificada de cadascuna de les modalitats.

 Condicions per a entrar a la classificació per parelles:
1. Enviar un mail a cursamuntanya@gmail.com indicant el nom complet de les persones que volen fer parella. Darrer dia per apuntar-se: dimarts dia 29 d'abril inclòs. 
2. Els corredors que s'hagin apuntat per fer parella han de córrer junts en tot moment de la cursa. Per a verificar aquest fet, l'Organització comprovarà que passin junts per tots els punts de control que s'estableixin i per l'arribada. Així, la diferència de temps de pas entre els dos corredors/es de la parella no pot superar els 10 segons a cap control de l'organització ni a l'arribada. Si la separació entre els corredors és superior a aquest marge de temps la parella no puntuarà per la classifició per parelles.

Participar en la categoria per parelles no exclou en cap cas als seus integrants de les diverses classificacions absolutes individuals ni per categories establertes amb anterioritat al Reglament de la Cursa. És un nou element que hem volgut oferir als participants de la Cursa de Muntanya Vall de Sóller (pionera de les curses per muntanya a les Illes Balears), amb la intenció que aquesta nova modalitat de competició sigui un al·licient més per córrer la Cursa amb aquell/a amb qui compartiu els entrenaments...
Esperam que aquesta innovació vos resulti engrescadora. 
Gràcies, 

Organitació de la Cursa de Muntanya Vall de Sóller."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARI