Recorregut
en imatges a:
Altitud mín.: 246 m
Altitud màx.: 621 m
Altitud màx.: 621 m
Distància: 6 km
El
recorregut comença i acaba a la placeta de Cabrit i Bassa de la barriada de Los
Damunts (Alaró), puja pel camí formigonat fins al Coll de S'Era (1r
avituallament, 1’8km), segueix per amunt per Cas Secretari (FINCA PRIVADA) fins a les cases del mateix nom (2n avituallament 2’8km). Tot seguit ens endinsarem dins el bosc fins a arribar al
cim d'Es Rafal (punt de control), a poc més de 600 m d'alçada. Comença la
davallada molt ràpida per dins l’alzinar passant a zona d’olivar propera a la Font de Sa Bastida i
l'embotelladora del mateix nom (FINCA PRIVADA), fins a arribar un altra cop a
la placeta.
Inscripcions:
Número màxim de participants 250.
Preu: 10€ (federats) / 20€ (no federats)
S’obriran
250 places. El club organitzador se’n reservarà 25. Les primeres 200 s’obriran exclusivament
per federats dues setmanes abans de la cursa.
Les 25
restants s’obriran tant per a federats com per a no federats tres dies abans de
la prova.
La cursa
serà cronometrada per ELITECHIP i serà indispensable portar un xip de cronometratge.
Qui no en tengui n'haurà de llogar un, a retornar al final de la prova, per un
import de 3€.
Els federats
hauran de deixar la targeta federativa a l'organització per poder retirar el
dorsal. La targeta serà retornada al final de la prova.
La prova es desenvoluparà sota l’observació de
personal de la cursa que farà complir el reglament:
Recollida de
dorsals i validació de xips: de les 8 h. fins
a les 8.45 a la Plaça de Cabrit i Bassa de
Los Damunts (Alaró).
La sortida es donarà a les 9.00 hores i sortiran els
corredors cada mig minut, segons el número de dorsal, de més alt (primers en
sortir) a més baix (darrers en sortir). Refrigeri final i entrega de premís a
partir de les 12 h.
Premis pels cinc primers classificats de la general i pels cinc primers de les diferents categories, que no seran acumulables.
Tots els participants tendran un recordatori de la cursa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
COMENTARI