dilluns, 6 de setembre del 2010

X Pujada al Castell d’Alaró "Memorial Tolo Calafat"

El club de muntanya SA MILANA-ALARÓ organitza la
X Pujada al Castell d’Alaró Memorial Tolo Calafat,
que tendrà lloc el dissabte 2 d’octubre de 2010 a les 16.30 h

RECORREGUT
El recorregut serà el de costum. Uns 13 km amb sortida i arribada a la plaça de la Vila.
Des de la Plaça ens dirigirem cap a la barriada de ses Rotes per la Costa de Son Bieló i, en direcció al Castell d’Alaró, passarem per les possessions de Son Curt i Son Penyaflor. Unes corbes abans d’arribar a Es Verger agafarem el Camí des Bosc fins al cim, passant per les murades i la coneguda Torre de l’Homenatge o Constipador. Tornarem baixar pel mateix camí i a la croïlla girarem a la dreta en direcció a l’aparcament del Pouet, des d’on agafarem les draceres per arribar just al darrera de la Possessió de Es Verger. Agafarem el caminoi de Ses Penjades de Son Curt que ens durà fins a S’Estret. En arribar a S’Estret el camí és de formigó fins a Sa Font de Ses Artigues. A partir d’allà comença l’asfalt passant per la barriada de Los Damunts i, baixant pel Camí de Vela, ens dirigrem a l’arribada.
Hi haurà 4 punts d'avituallament líquid: Esplanada abans del Camí del Bosc, Esplanada de l’Oratori (cim), Es Verger i S’Estret. No es permetrà treure cap tipus d’aliment fora de la zona d’avituallament.
A l’esplanada de l’Oratori (821 m) hi haurà un punt de control Elitechip.


INSCRIPCIONS

http://www.elitechip.net/
12€ pels federats (mínim modalitat C) de la FBME i 24€ pels no federats.
La cursa serà cronometrada per ELITECHIP i serà indispensable portar un xip de cronometratge. Qui no en tingui n'haurà de llogar un, a retornar al final de la prova, per un import de 3€.
Inscripcions fins divendres 1 d’octubre a les 14.30 h a: www.fbmweb.com o a www.elitechip.net
Els federats hauran de deixar la targeta federativa a l'organització per poder retirar el dorsal. La targeta serà retornada al final de la prova.

DESENVOLUPAMENT
Recollida de dorsals i validació de xips el mateix dia de la cursa a partir de les 15 h. a la Plaça de la Vila.
La sortida es donarà a les 16.30.
La prova es desenvoluparà sota l’observació de personal de la cursa que farà complir el reglament.
Número màxim de participants 200.
Refrigeri final i entrega de premis a les 19.00 h.
Premis pels cinc primers classificats de la general i pels cinc primers de les diferents categories (Fèmines, Fèmines Veteranes, Junior, Señor, Preveterà, Veterà, Màster, Local i Policies-Bombers), que no seran acumulables.
Els 150 primers inscrits tendran un recordatori de la cursa.

LIMITACIONS
Per participar s’han d’haver complit 18 anys abans de l’inici de la prova.
El participant ha de dur el dorsal ben visible durant tota la cursa i seguir l’itinerari marcat sense sortir-se’n del mateix (no es permeten les dreceres).
L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, encara que intentarà evitar-los.
L’organització es reserva el dret de modificar el recorregut o suspendre la cursa si les condicions meteorològiques així ho aconsellen.
Els participants seguiran les instruccions que els siguin donades per l’organització, estant obligats a retirar-se si qualque responsable de la prova així els ho indica.
Aquesta prova es regeix pel reglament de la COPA BALEAR DE CURSES DE MUNTANYA. La inscripció en aquesta prova comporta l’acceptació del present reglament i la normativa (consultar www.fbmweb.com).

3 comentaris:

  1. Josep fas molta feina per Sa Milana, gràcies Campió

    ResponElimina
  2. sa veritat és que hi perd moltes hores però ho faig amb gust...i amb la teva gran ajuda. Binomi

    ResponElimina
  3. Per cert puta, els de la foto, encara que no es vegi bé (aposta), som tu i jo corrent per Oturia. Ja saps quina foto és???

    ResponElimina

COMENTARI