dijous, 3 de setembre del 2020

ENTREVISTA a JOAN FERRER

 

NOM I LLINATGE

Joan Ferrer Fullana


Lloc de naixement: Sta. Maria del Camí

Lloc de residència: Sta. Maria del Camí

Data de naixement: 12/07/1980

Professió: Tècnic emergències sanitàries

Esta civil: visc en pecat

Fills: 2 filles, na Queralt i n'Olivia

 



  1. Explica’ns quines són les teves aficions?

    No quedar a casa. M´agrada partir a la muntanya amb les meves filles i passar-hi el dia. També m´agrada per anar-hi a passejar, tot sol o acompanyat però sobretot m´agrada córrer-hi, encara que sigui un top200, els entrenaments amb amics són lo millor. També m´agrada molt sortir i entrenar amb bici, així no carreg tant els maltrets genolls. I la mar, oh la dolça mar, com m´agrada la mar. També i pas moltes hores, amb família, tot sol, de dia, de nit, i fa uns tres anys, un bon amic me va aficionar a nadar a aigües obertes, som molt xerec, però me va agradar i des de fa dos anys he acabat fent triatlons, curts, però qualque dia en començarem a fer de llargs.

    Llegir i la meva feina, són una altre gran part de les meves aficions.


  1. Com et descriuries com a persona? principals punts forts? ¿i principals defectes?

    Me descriuria com una persona tranquil·la. Extravertida a partir de la segona hora, durant la primera no ho som. M´agrada practicar l´empatia i la tolerància i m´agrada molt molt riure, ric per res, encara que sigui per quedar bé.

    Un dels punts forts és fomentar l´equilibri , tant personal com sobretot familiar, el dolent és que no sempre ho aconsegueix.

    Constància i perseverància també són paraules que me motiven.

  1. Quin és el teu plat preferit i la teva beguda?

    Tot m´agrada, però un plat de salmó amb gules i verdures al forn, acompanyat d´un vinet blanc, meeel.

    Aigua en general com a beguda. En s´estiu una cervesseta fresca també, qui diu una, vol dir unes. I ses millors aquestes que a vegades te trobes al finalitzar segons quines curses.

  1. Una cançó i un grup de música

    No en sé dir una. El rock estranger, castellà i català en general.

  1. Un viatge

    Cada vegada que agaf tapins i vaig a Andorra. Un especial, a Picos d´Europa al 2010.

  1. D’on ve la teva afició a córrer per muntanya?

    M´agradava molt la muntanya, on solia fer excursions, quedar a dormir, veure sortides de sol, però mai la veia per córrer. Però si m´agradava el córrer, no me solia perdre cap cursa popular que es fes per asfalt. En Toni Rubí i Sa Milana van fer lo altre.

  1. Quina és la teva ruta preferida per fer entrenaments?

    Més que preferida, és la més propera a casa i per mantenir l´equilibri... doncs és per Coanegra, Son Torrella, Comuna de Bunyola i Alaró.


  1. Un indret de la Serra de Tramuntana

No és per ser pilota, però el Castell d´Alaró és “lo mas”. Per entrenar-hi, per sopar-hi, per dormir-hi, per aixecar-si, per tot...

  1. Quin pla d’entrenament dus a terme, autònom o baix les indicacions d’algun preparador físic o entrenador?

    Diria que autodidàctic però quedaria massa pro per un top200 xerec, així que diré autònom i quan l´equilibri no es desequilibra.

  1. Quina ha estat la teva millor cursa o quins millors records tens? I quina la pitjor o menys bona?

    Els millors records són a Camí de Cavalls 2018. Molt bons moments, molt bona cursa i molt bona companyia. Gran família Sa Milana. Ah, vaig fer un top100.

    La pitjor va ser als 5cims de Randa al 2017, al km7 hem van pegar rampes i calfreds de sobte i no se com vaig acabar la cursa però per variar va ser un top200 i després d´uns 10km així, entrava a meta quasi sense poder caminar i amb llàgrimes de mal.

  1. Quins són els teus principals reptes a nivell esportiu?

    Seguir gaudint de l´esport (amb equilibri), seguir rient i disfruntant amb ell i sobretot poder transmetre els valors que aporta a les meves filles.

  1. Quants anys fa què ets milana? Què és per tu ser Milana?

Fa 5 anys que som milana. I és un orgull. Ser milana és sentir com estimes, defenses i valores sa natura i sa muntanya, la vius, no l´exprimeixes com una gallina amb els ous d´or. I és formar part d´un gran grup d´una qualitat humana brutal, a ca una puta els resultats, l´important és acabar i amb una bona rialla i aquí se´t valora amb això.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARI