dimarts, 14 d’octubre del 2014

LA SELECCIÓ BALEAR TRIOMFA A LA COPA ESPANYA 2014

TONI ROLDÁN SUBCAMPIÓ
EVA MOREDA SUBCAMPIONA
DAMIÀ RAMIS SUBCAMPIÓ
ANGIE RIGO 4a VETERANA  
TONI CHAVES 4t VETERÀ



El veritable moll del matí estava a aclarir els guanyadors de l'entorxat nacional i regional. A priori, els principals candidats eren Alfredo Gil i David López Castán. El primer va defraudar, entrant en meta en el lloc 16, encara que va obtenir un lloc en el podi per les seves carreres anteriors. El segon també. Va ser novè, molt per darrere del brillant guanyador, l'andalús Iván Ortiz, qui és el nou guanyador de la Copa d'Espanya de Carreres per Muntanya en línia FEDME Gran Premi Buff Salomon 2014 amb un temps de 02:37:38 i en aconseguir un total de 364 punts. La segona posició l'ocupa el Son Fioler Toni Roldán, amb 328 punts i completa el *podium el bejarano Alfredo Gil amb 308 punts.

En categoria femenina, Maite Maiora, absent en Haria (disputava la Limone Extrem 2014, la va guanyar i es va proclamar Campiona de la Copa del Món), quedant, es penja el títol de la Copa d'Espanya en aconseguir el major nombre de punts (388) del total de la resta de carreres: Aiguafreda, Alhaurín el Gran, Vilaller i Zumaia. La nostra estimada Eva María Moreda (334) i Silvia Miralles (300) es pengen el segon i tercer títol de la Copa d'Espanya.


Novament hem de felicitar a la nostra super milana Angie Rigo, 4a de la Copa Espanya sucategoria Veteranes: "els problemes físics de les darreres setmanes no me varen permetre defensar la tercera posició...Així ens haurem de conformar amb una quarta posició a la categoria de veteranes." 





El seleccionador Toni Suñer fa un resum del que ha estat la temporada 2014 per a la Selecció Balear:

"Ja ha acabat la participació de la Selecció a les proves de la FEDME 2014. Resumint, la millor temporada de la Selecció d'ença que competeix a nivell nacional.


Eva Mª Moreda: 2a classificada absoluta Copa Espanya Curses en Línia.

Toni Roldan: 2on classificat absolut Copa Espanya Curses en Línia.
Joan Navarro: 3er classificat Copa Espanya KV.
Damià Ramis: 3er classificat Copa Espanya Curses en Línia, categoria promesa (sub 23).



Sense oblidar:

- Quartes posicions a la Copa d'Espanya, categoria veterans/nes den Toni Chaves i Angie.
- Cinquena posició de n'Angels a la Copa d'Espanya de KV.
- 2ona posició de n'Angie al Campionat d'Espanya, categoria veteranes."

ENHORABONA A LA SELECCIÓ BALEAR PER AQUESTA GRAN TEMPORADA DE PART DE SA MILANA-ALARÓ



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARI