dimarts, 22 de setembre del 2009

Expedició a Oturia

Estimats companys,

Sa veritat és que no ha estat una decisió fàcil... Però per motius preventius m´he vist obligat a prendre la decisió de no participar activament a la cursa d´Oturia, encara que vendré per animar-vos i donar supor.

El motiu es que per entrar a la universitat de Girona aquest curs a cursar INEF, he de passar les proves físiques el proper dimarts 29, fet que no preveia tant pròxim a la cursa... El més normal es que no patís cap lesió a Oturia, però mai es sap i a més de que en dos dies nose si encara estiria tocat fisicament...

Nose, em feia moltes ganes i molta il·lusió participar, la meva primera decisió quan ho he sabut era arriscarme a participar però per recomenació dels meus pares i pensant-m´ho millor hi ha més anys per fer-la i en canvi si no pas les proves em veig obligat a esperar un any més per accedir-hi...

Esper que entengueu la decisió...

Amunt milanes!





Pere Rullan Estarelles

2 comentaris:

  1. Has d'escoltar els teus pares que pensen amb el cap i no fer el que et faria ganes però que podria tenir greus conseqüències. No et pots arriscar, després del que t'ha costat la PAU.
    La cosa bona és que ja coneixeràs la cursa per un altre any.
    Esper que siguis una espècie de mànager i animador per les dues milanes que anam a Oturia...
    Enhorabona per la decisió!!!

    ResponElimina
  2. Només et puc dir que fas bé de no participar-hi i que no te'n penediràs quan et diguin que has passat les proves d'accés a INEF.
    Ànim, Pere!

    ResponElimina

COMENTARI