dilluns, 6 d’abril del 2009

NO DIGUI MILANES = DIGUI ELIT

Entre els dotze primers classificats de la general es troben 6 milanes polleres (Joan Vanrell, Joan Adrover, Tomeu Riera, Toni Luque, Manel Bover i Nadal Orell)que amb el dia tan fantàstic que va fer ahir els va venir de ganes fer una volteta, en cercles, com milanes que són, pel cim del Teix, estenent les seves ales a la calor del sol,i quan les tengueren a punt van fer una aterratge letal sobre les seves preses a Valldemossa.

Sènior: 2n lloc (J.Vanrell)
Preveterans: Pòdium de milanes (J.Adrover, T.Riera, A.Luque)
Veterans: 3r i 4t lloc (Manel Bover i Nadal Orell)
Sènior Femení: 4t lloc (Amaranta Ripoll)

Enhorabona a tots per la participació i l'esperit esportiu, d'equip i de companyerisme...els que no ens trobam entre aquests dotze, al manco tenim la sort de ser del seu equip, de ser MILANES!!!

PS: Presi, gràcies pel gel

Classificacions
www.fbmweb.com

9 comentaris:

  1. Josep ets una màquina,te queda poc per està dins als deu primers, segueix així, enhorabona campió

    ResponElimina
  2. encara me queda molt per aprendre però amb la teva companyia ho aconseguirem

    ResponElimina
  3. Em vull afegir a les felicitacions a tots els milaners i a totes les milaneres.
    Dit això, voldria plantejar una sèrie de qüestions, que no són vitals ni massa importants, però m'han cridat l'atenció i necessit transmetre-les als membres del club:
    1- De què serveix tenir un reglament a la copa balear de curses de muntanya?
    2- Per què necessitam controls a les curses, si no tenen cap funció?
    3- On és l'ètica dels esportistes?
    No us vull avorrir més, esper que ens vegem aviat, encara què no tenc moltes ganes de tornar a jugar.
    Per cert, abans què se m'oblidi, Amaranta ja pots estar tranquila, he comprat una capsa plena de mocadors de paper (ja,ja,ja).
    Salut a tots.

    ResponElimina
  4. Estimat Joan, t'entenc i
    crec que la majoria de noltros pensam com tu... encara que a les classificacions no hi va la vida, ens sap greu que l'esforç que hem fet durant una carrera no sigui realment el que quedi reflexat en els papers, com a la cursa del Teix...però enguany notaràs el meu alè, bergant.

    ResponElimina
  5. Precisament per això, Josep. No entenc certs comportaments, per mi gaudir de la natura i de la muntanya és el principal, sense amagar que si us puc passar per la pedra ho faré amb molt de gust (ja,ja,ja), però pel circuit. També és vera que l'organització hauria de dir qualque cosa, ja què té gran part de la responsabilitat.
    No m'estenc més, gràcies a tots el que organitzen les curses, al seu esforç.
    Visca la polèmica, gràcies a ella aquesta pàgina sembla un poc més viva.
    Vergonya, cavallers, vergonya. (Jaume I)

    ResponElimina
  6. aquí la milana(famella) vol dir que gràcies per pensar amb els clinex!!!és que quina ràbia veure que anava tercera i acabar caminant!!!bé, que he de dir....que sou tots unes màquines i que cada un fa el que pot....abraçades!!!

    ResponElimina
  7. Joan esper que es teu comentari no sigui per jo, mos varem equivocar un grup de 5 corredors i jo no anava d'avant no es el meu estil, besos

    ResponElimina
  8. Pere no em facis molt de cas, supòs que és l'edat(ja saps els 45) i l'avorriment d'aquests dies passats. No afluixis i dóna canya, enguany faràs una esplèndida temporada.
    Ja sé que he estat jo el que ha encetat el tema, però suggereix d'oblidar-lo i de centrar-nos en la propera cita.
    De totes formes, Pere, si vols aclarir o saber exactament la meva opinió, la propera vegada que ens trobem parlam una estoneta prenent un cafè (pagues tu).

    ResponElimina

COMENTARI